Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την επίσημη έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Νάξος – Πίσω Λιβάδι Πάρος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση, με συνέπεια, απέδειξε ότι κάνει τις δεσμεύσεις της πράξη. H Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες των κατοίκων της Πάρου και της Αντιπάρου, ιδίως των νεφροπαθών, υπέγραψε τη σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση ΝΑΞΟΣ – ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ ΠΑΡΟΥ και επιστροφή.

Έτσι, από αυτή την Κυριακή, η Πάρος και η Αντίπαρος θα συνδέονται με τη Νάξο με 8 δρομολόγια την εβδομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας δρομολογιακής περιόδου.

Η υλοποίηση της σύνδεσης Νάξος – Πίσω Λιβάδι Πάρος, σε μόνιμη βάση, αποτελεί πραγματική “γέφυρα” ζωής, ειδικά για τους νεφροπαθείς της Πάρου και Αντιπάρου, με το Νοσοκομείο της Νάξου.

Ευχαριστώ προσωπικά τον φίλο μου Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την ευαισθησία, τη συνέπεια και την ταχύτητα των ενεργειών τους. Ενέργειες, που οδήγησαν στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου, που θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των δυο νησιών μας.

Καλοτάξιδη η νέα γραμμή!».