Στην Τήνο βρίσκεται ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, προσκεκλημένος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τον εορτασμό της 200ης Επετείου από την εύρεση της Αγίας και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄. O κ. Βρούτσης θα παραστεί στη θεία λειτουργία και θα συμμετέχει στην παραδοσιακή λαμπαδηφορία.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με φίλους και κατοίκους του νησιού.