Στις 11 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Επαρχείο Νάξου και συνάντηση κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ.Μάνο Λογοθέτη, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων κ.Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής  Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ.Χρήστο Ροϊλό με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων κ.Μαργαρίτη Ιωάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη της ΔΕΕΠ Κυκλάδων, της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μαρία Λεγάκη και Σπύρος Ψαρρός, ο Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας Στάθης Πολυκρέτης και ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Νάξου κ.Αντώνης Μανιός.

Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας αλλά κατατέθηκαν και προτάσεις βελτίωσης από τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων κ.Μαργαρίτη Ιωάννη.

Τέλος, τέθηκαν οι προτεραιότητες και η εγρήγορση των στελεχών των τοπικών οργανώσεων με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 21ης Μαΐου , και τονίστηκε η ενότητα και η στήριξη στον Πρωθυπουργό μας και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.