Τη συμμετοχή του στη σιωπηλή διαμαρτυρία για τα θύματα των Τεμπών, που θα γίνει στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, στην Πάρο που θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Έπαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα", Κώστας Μπιζάς.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Με οδύνη και απέραντη θλίψη παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και την απώλεια τόσων πολλών συνανθρώπων μας, και μάλιστα ανάμεσά τους πολλών νέων.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, τα παιδιά τους κι άλλους συγγενείς κι εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί τους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές όλων των συμπολιτών μας, όλων των συμπατριωτών μας που επιζητούν να χυθεί άφθονο φως και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι υπαίτιοι του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12:00, στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Θα είμαστε εκεί για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας προς τις οικογένειες των θυμάτων και να διεκδικήσουμε την τιμωρία των υπευθύνων για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα Τέμπη ποτέ ξανά.