Την εκ νέου υποψηφιότητα της Νατάσας Δεληγιάννη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.

Η κ. Δεληγιάννη, συμβολαιογράφος, Έπαρχος Τήνου και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Έχω τη χαρά να εκπροσωπώ τον τόπο μου ως Έπαρχος Τήνου και την ιδιαίτερη τιμή, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, να εκλεγώ Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πρώτη διετία της τρέχουσας θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ από 1/8/2022 μέχρι και σήμερα ο Περιφερειάρχης με τίμησε με τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για τις ΠΕ Κυκλάδων.

Θεωρώ ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω στον τόπο μου και ότι έχουμε μεγάλο δρόμο ακόμα με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την προώθηση έργων υποδομής για τον τόπο μας. Γι’ αυτό αποφάσισα να  συστρατευθώ ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο για να πάμε και αυτή τη φορά ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Δεν νομίζω ότι το τοπίο είναι αχαρτογράφητο. Γνωρίζετε τη μέχρι τώρα δράση μου και γνωρίζω ότι συνεργάζομαι με άξιους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και την τόλμη να χαράζουν μια πορεία δυναμική για τα νησιά μας.

Την απόφασή μου αυτή την θέτω στην κρίση σας και δεσμεύομαι  ότι θα δώσουμε μαζί τον κάθε αγώνα, με πίστη στις αρχές μας, με αγάπη για τον τόπο μας και τους  ανθρώπους του και κυρίως για τα παιδιά μας.

Με τιμά η αγάπη του κόσμου, που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά και η στήριξη «των δικών μου ανθρώπων» που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ όλους».

Βιογραφικό

Η Νατάσα Δεληγιάννη είναι συμβολαιογράφος, Έπαρχος Τήνου και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων.

Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1965 και τέλειωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Τήνο.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1987. Από το 1989 ήταν μάχιμη  δικηγόρος στην Τήνο μέχρι το 2003 και μετά από επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε και εργάζεται ως Συμβολαιογράφος στην Τήνο από το 2003 μέχρι σήμερα.

Επέλεξε συνειδητά με τον σύζυγό της, δικηγόρο Τήνου Μηνά Άσπρο από το 1989 να ζήσουν μόνιμα στην Τήνο και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Αριστοτέλη, δικηγόρο στον Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο και τον Θοδωρή, δικηγόρο στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και μεταπτυχιακό φοιτητή σε Νομικά και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Από το Γενάρη του 2011 και μέχρι το Μάρτιο του 2017 ασχολήθηκε  με τη Διοίκηση του «Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος» ως Γραμματέας.

Εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με το συνδυασμό του αειμνήστου Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο οποίος την όρισε Αντιδήμαρχο και Αναπληρώτριά του και από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019,  αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας και Καθημερινότητας του Δήμου Τήνου.

Εκλέχθηκε πρώτη Περιφερειακή Σύμβουλος στην Τήνο, στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου του 2019 με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»,  Γιώργου Χατζημάρκου.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πρώτη διετία της τρέχουσας θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα είναι Έπαρχος Τήνου, ενώ από 1/8/2022 μέχρι και σήμερα ο Περιφερειάρχης την τίμησε με τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για τις Π.Ε. Κυκλάδων.