Οι δράστες άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Ανενόχλητες συνεχίζουν την δράση τους οι σπείρες διαρρηκτών που λυμαίνονται τις πολυτελείς βίλες στη Μύκονο και μάλιστα έκαναν γερή μπάζα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έπιασαν στον ύπνο ολόκληρη την οικογένεια ενός Αιγύπτιου επιχειρηματία και άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Κανείς από το ζευγάρι και τα παιδιά που κοιμόντουσαν δεν αντιλήφθηκε τους κακοποιούς που εισέβαλαν στην έπαυλή τους στο Αγράρι. Άλλωστε, εκτιμάται ότι πρόκειται για “επαγγελματίες” του είδους, καθώς η πρώτη τους δουλειά ήταν να εξουδετερώσουν τις κάμερες και να διαγράψουν από το καταγραφικό το υλικό που είχε καταγραφεί κατά την είσοδό τους!

Στη συνέχεια, ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια της βίλας, απ' όπου άρχισαν να αρπάζουν αθόρυβα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα , χωρίς να ξυπνήσουν τον Αιγύπτιο επιχειρηματία και την οικογένειά του. Όταν συγκέντρωσαν όσα βρήκαν, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν πίσω τους ίχνη. Οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή «μαμούθ» το πρωί και ειδοποίησαν την υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: protothema.gr