Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε στον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, ενώ ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες των δύο νησιών.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου ο Βουλευτής επισκέφθηκε την Αντίπαρο, όπου παρέστη στον εσπερινό που τελέστηκε, στο ομώνυμο εκκλησάκι που δεσπόζει στο λιμάνι της Αντιπάρου, παρουσία πλήθους κόσμου, προκειμένου να τιμήσει τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας. Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στην όμορφη πανηγυρική βραδιά με νησιώτικη μουσική και τραγούδια, μαζί με τον Δήμαρχο Αντιπάρου, κ. Τάσο Φαρούπο.

Ανήμερα της Αγίας Μαρίνας, ο κ. Φόρτωμας μετέβη στον Κώστο, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Μάρκο Κωβαίο και τον Έπαρχο Πάρου, κ. Κώστα Μπιζά, παρακολούθησε την πανηγυρική λειτουργία και συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού και συνομίλησε μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα δύο νησιά, συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους και φίλους και συζήτησε μαζί τους για την εξαιρετική τουριστική περίοδο που έχουμε μπροστά μας, η οποία επιβεβαιώνει τη φήμη ότι τόσο η Πάρος, όσο και η Αντίπαρος αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και διεθνώς.Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, δήλωσε: «Η αγάπη μου για την Πάρο και την Αντίπαρο είναι γνωστή, γι’ αυτό και η χαρά μου είναι μεγάλη κάθε φορά που τις επισκέπτομαι και συναντώ παλιούς και νέους φίλους. Είμαι δίπλα στους Κυκλαδίτες και αφουγκράζομαι τις αγωνίες τους, μοιράζομαι τα προβλήματά τους και συνεχίζω να είμαι αρωγός στα αιτήματά τους για βελτίωση της ζωής τους».