Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κώστας Κουκάς, υποδέχτηκε τους σταρ του ΝΒΑ Kevin Durant και James Harden, στο καινούριο κλειστό γυμναστήριο στην Άνω Μερά. Όπως τόνισε ο ίδιος «είναι πολύ σημαντικό που αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους, και αξιοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

«Ποδαρικό» για το κλειστό μας γυμναστήριο που σε λίγο καιρό εγκαινιάζεται. Δυο σπουδαίοι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές έκαναν το ζέσταμά τους. Οι σταρ του ΝΒΑ Kevin Durant και James Harden συνδύασαν τις διακοπές με την προπόνηση και μετά από τις μοναδικές παραλίες του νησιού μας επέλεξαν να προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο,  στην Άνω Μερά.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό που αυτοί και άλλοι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού (Μπενζεμά, Ντόντιτς κά) επέλεξαν τη Μύκονο ως τόπο διακοπών και βεβαίως ότι αξιοποιούν τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις (όπως έγινε και με το γήπεδο ποδοσφαίρου) για να γυμναστούν.

Εμείς είμασταν εκεί τους υποδεχθήκαμε και τους ευχαριστήσαμε, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε σταθερά με Γιάννη Αντεντοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς.

Δείτε τη φώτο: