Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένονται ίσως και μέσα στην ημέρα, στο πλαίσιο των ερευνών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους Κροάτες οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης, ανάμεσα στους οποίους θεωρείται ότι μπορεί να βρίσκεται και ο αρχηγός τους με καταγωγή από τη Βοσνία.

Ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ,  εκδόθηκε ήδη για έναν Έλληνα οπαδό , ο οποίος προδόθηκε από ανάρτηση που είχε κάνει στα social media στην οποία ανέφερε μόνος του ότι είχε συμμετάσχει στα επεισόδια.

Ο οπαδός  αναφερόταν από την αρχή στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), στο πλαίσιο της προανάκρισης και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο ταυτοποιήθηκε αργότερα και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας εκδόθηκε χτες το βράδυ του ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο αναζητείται.

Νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ωστόσο, αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψης αφορά σε οπαδό που ταυτοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. από βίντεο και αναφέρεται στη δικογραφία και είναι το άτομο που είχε δεχτεί επίθεση και είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο τον περασμένο Μάρτιο, όπου εκδικαζόταν υπόθεση οπαδικής βίας.