Σεξουαλική επίθεση στην Πάρο καταγγέλλει πως δέχθηκε μια νεαρή γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να συλληφθεί από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Δάφνη η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1 και την “Πρωινοί Τύποι”, περπατώντας βραδινές ώρες σε κεντρικό δρόμο στην Παροικιά.  αντιλήφθηκε ένα μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός να κόβει ταχύτητα και να την πλησιάζει.

Πώς ξέφυγε η καταγγέλλουσα

Θορυβημένη από τον τρόπο προσέγγισης πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αλλά ο νεαρός την ακολούθησε και την ακινητοποίησε ζητώντας της να τον φιλήσει ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα και να την αγγίξει στα γεννητικά της όργανα.

Η Δάφνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές αλλά ο νεαρός δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει. Ευτυχώς όμως εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο και βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και τρέχοντας να φτάσει στο σπίτι της σε 3 λεπτά.

Την επόμενη ημέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας ότι το πρόσωπο του νεαρού που της επιτέθηκε της ήταν οικείο.

Δυο μέρες αργότερα ο νεαρός που της επιτέθηκε πέρασε τυχαία από το κατάστημα που εργάζεται κι εκείνη ειδοποίησε τον πατέρα της που με τη σειρά του ειδοποίησε το Α.Τ, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Πήγη: dikastiko.gr