Την υποψηφιότητα του Γιάννη Τριαντάφυλλου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Τριαντάφυλλος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Μετά από πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά αποφάσισα να συστρατευτώ στην προσπάθεια, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα", προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε στην Πάρο τη θέση που της αξίζει!

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, ζω και εργάζομαι στο νησί μας, αλλά πάνω  απ’ όλα αγαπώ το σπίτι μου, την Πάρο! Κάθε χρόνο τα προβλήματα μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται, οι ελλείψεις σε βασικές υποδομές  γιγαντώνονται, κάνοντας την καθημερινή μας ζωή ολοένα και πιο δύσκολη.Θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπιζά θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο να γίνει η Πάρος πιο βιώσιμη,πιο ανθρώπινη, δίχως αυτή να χάσει την ταυτότητα της και την παράδοση της.
Γιατί η Πάρος είναι μοναδική,  ένα αληθινό διαμάντι στο κέντρο τον Κυκλάδων με υπέροχες φυσικές, ιστορικές ομορφιές, τις οποίες οφείλουμε να αναδείξουμε!

Αξιοποιώντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως αγροτουρισμός,αλιευτικός τουρισμός, περιπατητικές διαδρομές, θαλάσσιος τουρισμός, μπορούμε να  αυξήσουμε την τουριστική σεζόν, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να δώσουμε κίνητρα στους νέους, να αναβαθμίσουμε το βιοτικό μας επίπεδο. Παράλληλα όμως να διαφυλάξουμε τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό, δίχως να κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές και στις αξίες μας.
Τον Κώστα Μπιζά τον γνωρίζω από τα μαθητικά μου χρόνια. Ανέκαθεν ήταν ηθικός, ακέραιος, οραματιστής. Για χρόνια έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης, είναι αγαπητός στην τοπική κοινωνία και δείχνει ικανός να συνθέσει. Γιατί  ο τόπος μας έχει ανάγκη από συγκλίσεις και είναι πρόδηλο πως μόνο ένας υποψήφιος μπορεί αυτές να τις επιτύχει, μόνο ένας συνδυασμός μπορεί να τις υλοποιήσει! Δίχως κομματικές αγκυλώσεις, δίχως λαϊκισμούς, ενεργοποιώντας  το ανθρώπινο δυναμικό του Νησιού από όλους τους πολιτικούς χώρους , ο συνδυασμός «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» φαντάζει και είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή, προκειμένου η Πάρος μας να βρεθεί εκεί που τις αξίζει, στην κορυφή των Κυκλάδων!».

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Τριαντάφυλλος του Πέτρου και της Σπυριδούλας το γένος Μαύρη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και σε ηλικία 5 χρονών ήρθε στην Πάρο μαζί με τους γονείς του όπου εγκαταστάθηκαν μόνιμα.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Πάρου κι έχει τελειώσει Ι.Ε.Κ. Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αθήνα.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως υπεύθυνος των λιμένων Πάρου Αντιπάρου καθώς και υπεύθυνος αντιμετώπισης ρύπανσης και θαλασσίων ατυχημάτων.