Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 21.30 στο Deck Bar Restaurant της Νάουσας θα εμφανιστεί ο διάσημος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου. Μαζί του θα είναι η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης & οι Ευγενείς Αλήτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Deck Paros Festival, ενώ η είσοδος ανέρχεται στα 20 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται και ένα ποτήρι κρασί).

Ο τίτλος της παράστασης είναι «Ένα φως αναμμένο». Ο εν λόγω τίτλος προέκυψε από την τελευταία δημιουργία του Πορτοκάλογλου που αφορά ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι σε συνδυασμό με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου με το κινητό του στο αγαπημένο του Πήλιο σε συνδυασμό με εικαστικά παιχνίδια από την δημιουργική ομάδα της FossProductions.

Λίγα λόγια για τους συντελεστές

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Τρία λεπτά και κάτι» ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την PanikRecords, με πολλούς σημαντικούς συντελεστές και έναν φρέσκο ήχο που αγκαλιάζει τα λαϊκά της στοιχεία και μπλέκει ομοιόμορφα με τα τραγούδια και την αισθητική του Νίκου.

Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Φέτος, ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από το νέο του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες»

Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα

Βίκυ Καρατζόγλου: φωνή,

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, φωνή

Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή

Χρήστος Παπαδόπουλος: κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή

Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή

Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES

- τηλεφωνικά: 2107234567

- online: www.ticketservices.gr

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Πάρος Νάουσα: DECK BAR RESTAURANT

Πάρος Φάραγγας: FARAGAS BEACH BAR