Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Κυδωνιεύς, στο πλευρό του υποψήφιου Δήμαρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Κυδωνιεύς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Πάρου, θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του κ. Κώστα Μπιζά, επικεφαλή του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», έχοντας την πεποίθηση πως μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης, βασισμένες στις ανάγκες του τόπου μας, ενός τόπου με πλούσια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά. Όλοι μαζί, με συνεργασία και όραμα, θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και θα τοποθετήσουμε το δικό μας λιθαράκι για ένα καλύτερο μέλλον του νησιού μας στο οποίο μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε».

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Κυδωνιεύς γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Πάρο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Παροικιάς .

-Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και διετέλεσε ενεργό μέλος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης.

-Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών Πολιτική Ανάλυση και Πολιτική Θεωρία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

-Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση της Ιταλικής.

-Το 2014 έφυγε για το Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε Advanced Diploma of Leadership and Management και Advanced Diploma of Marketing and Communication από το κολέγιο Sydney Business and Travel Academy.

-Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης. Παράλληλα ολοκλήρωσε ένα κύκλο σπουδών Certificate IV in Training and Αssessment στο HBA Learning Center του Σύδνεϋ από το οποίο έλαβε διδακτική επάρκεια και εργάστηκε ως εκπαιδευτής παραδίδοντας μαθήματα  Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Κολέγιο Hannay Accreditation οf Sydney. H αγάπη όμως για την πατρίδα του, τον έκανε να επιστρέψει και έτσι από τον Απρίλιο του 2020 ζει μόνιμα και εργάζεται στην Πάρο ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.