Την Τρίτη, 9 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Πάρου, συνάντηση του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» και του επικεφαλής Κώστα Μπιζά με τα Διοικητικά Συμβούλια : του Σύλλογου Π.Ε. Πάρου Αντιπάρου "Παναγιώτης Καλλιέρος", της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου και της Ένωσης Γονέων Πάρου – Αντιπάρου

Οι εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και των Γονέων, ανέφεραν στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κ. Μπιζά τα ζητήματα που απασχολούν τους συλλόγους τους, όπως η συντήρηση των σχολικών κτιρίων, ο αντισεισμικός έλεγχος των σχολείων, η δημιουργία τμημάτων ένταξης, η στέγαση των εκπαιδευτικών, η δημιουργία ειδικού δημοτικού σχολείου, η κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων, η δημιουργία παραρτήματος ΔΙΕΚ της Σύρου στην Πάρο, η δημιουργία τράπεζας συλλογής παραδοσιακών σπόρων, η λειτουργία καλοκαιρινού camp, η δημιουργία κοινωνικού ταμείου  κ.α.

Ο επικεφαλής και τα στελέχη του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» δήλωσαν ότι εφόσον αναλάβουν την διοίκηση του Δήμου Πάρου θα έχουν ως προτεραιότητα να υποστηρίξουν τη δημόσια παιδεία, παρέχοντας υλικοτεχνική βοήθεια σε όλα τα σχολεία του νησιού μας κι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την επίλυση κτηριακών και λειτουργικών προβλημάτων.

Αγωνιούμε για το μέλλον του νησιού μας και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ να προσφέρουμε αυτά που έχει ανάγκη η Πάρος.