Την υποψηφιότητα του Θεμιστοκλή Καρποδίνη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Καρποδίνης, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Θεωρώ ευθύνη όλων όσων αγαπούν ανιδιοτελώς αυτόν τον τόπο και επιθυμούν να προοδεύσει ως κοινωνία και ως οικονομία μέσα σε πλαίσια βιώσιμα για τη φύση και τον πολιτισμό μας, να αναλάβουν δράση με όποιο τρόπο μπορούν γιατί οι εποχές που διανύουμε αλλά και αυτές που έρχονται είναι κρίσιμες για το μέλλον των παιδιών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Πάρου θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κώστα Μπιζά ΄΄Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα΄΄».

Βιογραφικό

-Ο Θεμιστοκλής Καρποδίνης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και από το 1984 μεγάλωσε στην Πάρο.

-Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Νάουσας.

-Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «ΕΜΠΡΟΣ».

-Έχει πολύ καλή γνώση της Ιταλικής και της Αγγλικής γλώσσας.

-Ως καλλιτέχνης εργάζεται από το 2005 συνεργαζόμενος με αρκετούς σκηνοθέτες, ανάμεσα στους οποίους ο Δήμος Αβδελιώδης, η Όλια Λαζαρίδου, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Άσπα Τομπούλη και ο Γιάννης Σκουρλέτης.

-Ταυτόχρονα με τις σπουδές του και με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, διατηρήθηκε ζωντανή η σχέση του με την Πάρο καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού αδιαλείπτως από την εφηβική ηλικία, διατηρώντας τουριστικό κατάλυμα στην Νάουσα.