Ο νέος μας ιστότοπος Paros24, έρχεται να συνεισφέρει στην προσπάθεια άμεσης και ποιοτικής ενημέρωσης των συμπολιτών μας. Το εν λόγω εγχείρημα διακατέχεται από τις ακόλουθες  πρωτοτυπίες.

Αρχικά, δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων που μετά τις σπουδές τους επέστρεψαν στη Πάρο, όπου ζουν και εργάζονται τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Ως εκ τούτου θέλουμε να τονίσουμε ότι το Paros24 δεν αποτελεί μέρος του βιοπορισμού μας, καθώς δημιουργήθηκε με αποκλειστικό άξονα την αγάπη για το νησί μας, και το ενδιαφέρον μας για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.

Όπως καταλάβατε, το εγχείρημα μας δεν είναι κερδοσκοπικό. Οι όποιες (ελάχιστες) διαφημίσεις έχουν αποκλειστικό στόχο την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων που απαιτούνται. Αν στην πορεία παρατηρήσουμε ότι το εγχείρημα μας είναι κερδοφόρο, το ποσό που θα προκύπτει θα δίνεται σε κοινωφελή ιδρύματα ή στο ΝΠΔΔ  Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου, με σκοπό τη στήριξη των άπορων συμπολιτών μας.

Στόχος μας είναι το Paros24, να αναχθεί σε κόμβο ανταλλαγής απόψεων για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το νησί μας, και βγαίνουν στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό.

Ταυτόχρονα, επειδή παρατηρούμε ένα μεγάλο κενό στο ζήτημα της ανάδειξης της λαϊκής παράδοσης του νησιού, θέλουμε να δώσουμε έμφαση στις τέχνες, τον πολιτισμό και την μακραίωνη παριανή ιστορία.

Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, αθλητικούς και λοιπούς συλλόγους να έρθουν σε επαφή μαζί μας, ώστε από μεριάς μας να βοηθήσουμε στην ανάδειξη του έργου τους.

Για την συντακτική ομάδα

Δημήτρης Α. Μπελδέκος - Δικηγόρος , Διαχειριστής Paros24

Επικοινωνία: paros24news@gmail.com