Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νίκος Συρμαλένιος περιόδευσε από Κυριακή πρωΐ 4/6 έως τη Δευτέρα μεσημέρι 5/6 στη Σαντορίνη. Μαζί με την συνυποψήφιά μας Θαλλελαία Καραμολέγκου και με τοπικά στελέχη του κόμματος περιόδευσε στο Εμπορείο και στον Καρτεράδο, ενώ το απόγευμα συναντήθηκε με τα μέλη της εκλογικής επιτροπής στα γραφεία μας στα Φηρά.

Τη Δευτέρα το πρωΐ παραχώρησε συνέντευξη στο Volcano tv και στο Δημήτρη Πράσσο και στη συνέχεια επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με γιατρούς και το προσωπικό.

Το μήνυμα που μεταφέρουμε παντού είναι μήνυμα αντεπίθεσης και ανατροπής των συσχετισμών έτσι ώστε να αποτραπεί η παντοδυναμία της ΝΔ και να διασφαλιστεί η πολυφωνική εκπροσώπηση των Κυκλάδων στην επόμενη Βουλή. Αναδείξαμε το θετικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), μιλήσαμε για τα σημαντικά έργα που έγιναν στη Σαντορίνη, όπως το άνοιγμα του νοσοκομείου με ετήσιο προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ, η αποκατάσταση του λιμένα του Αθηνιού π/υ 8,3 εκατομ. καθώς και πολλά άλλα έργα που χρηματοδοτήθηκαν συνολικά με 41,5 εκατομμύρια ευρώ, η θεσμοθέτηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου αλλά και άλλα σημαντικά έργα για τα νησιά.

Μιλήσαμε επίσης για τον καθοριστικό ρόλο μας και ως αντιπολίτευση με πάνω από 1250 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν τα νησιά. Τέλος αναδείξαμε τις προγραμματικές μας προτάσεις, για το νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο και τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομία και τη φορολογική πολιτική, με αιχμή τα μέτρα κατά της ακρίβειας και τη στήριξη των μισθωτών, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών.