Τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Η πόρνη από πάνω», παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2023 στην αίθουσα "ΑΜΕΣ Νηρέα" στη Νάουσα.

Η παράσταση ενθουσίασε και συγκίνησε το πολυπληθές κοινό που την παρακολούθησε και τις τρεις μέρες, καθώς τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ και τη συγκίνηση. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας, που μέσα από το δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.
Την Ερατώ ερμήνευσε μοναδικά καταχειροκροτούμενη απ το κοινό, η Ελένη Φωκιανού, σε σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Γεμελιάρη. Βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Τριπολιτσιώτη, τα σκηνικά επιμελήθηκαν οι Μαρουσώ Πουλίου και Αντώνης Μπαρμπαρής, για την εξαιρετική φωτογραφία της αφίσας ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χανιώτη, ενώ την Γενική επιμέλεια είχε η Ανθούλα Θεοδωράκου.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το συγγραφέα του αριστουργηματικού αυτού έργου κύριο Αντώνη Τσιπιανίτη για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του έργου αφιλοκερδώς
Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου και η Θεατρική Ομάδα του, επέλεξαν ένα κείμενο δυνατό και τραγικά επίκαιρο ακόμα και σήμερα. Ένα κείμενο που εκφράζει τους αγώνες και τις συνεχείς προσπάθειές μας για απαλειφή της έμφυλης βίας, και των έμφυλων ανισοτήτων κάθε μορφής, που καλά κρατούν. Μια προσπάθεια αφύπνισης μέσα από τη θέαση!
Η παράσταση θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 στις 21:00 στο θέατρο “Αρχίλοχος” του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου