Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Κέα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο Κέας κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί και για ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Κατερίνα Μονογυιού είχε μία άριστη συνεργασία μαζί με τη Δήμαρχο Κέας και από κοινού προώθησαν και ανέδειξαν μείζονος σημασίας θέματα του νησιού.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε την Κατερίνα Μονογυιού για όλες τις διαδοχικές ενέργειες και τις πρωτοβουλίες της για την ενίσχυση της Κέας με εκπαιδευτικούς και υγειονομικό προσωπικό. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κέας, με τον οποίο συζήτησε για πολιτικές και λύσεις σε ζητήματα του εμπορικού κόσμου.

Έπειτα, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κέας με τους οποίους συζήτησε για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που παρουσιάστηκε αυτήν την εβδομάδα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και για την εκλογική ετοιμότητα της παράταξης στο δρόμο για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού συνάντησε επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νησιού με τους οποίους συζήτησε για την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν.