Επόμενος σταθμός της περιοδείας του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, ήταν το νησί της Κέας.

Αρχικά, ο κ. Φόρτωμας, επισκέφθηκε το Λιμενικό Τμήμα και το Αστυνομικό Τμήμα, όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής αξιωματικούς κ. Μαρία-Άννα Καλησπέρη και κ. Σπυρίδων Τράγκα, αντίστοιχα, για τις ανάγκες στελέχωσης των Υπηρεσιών τους, ιδιαίτερα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Κατόπιν, ο υπ. Βουλευτής, επισκέφθηκε το Δημαρχείο του νησιού και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Δήμαρχο κ. Ρένα Βελισσαροπούλου, στην οποία συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα των υποδομών, της υγείας, της στελέχωσης των Υπηρεσιών του Δήμου και της τοπικής ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας, περιηγήθηκε σε περιοχές του νησιού και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες, συζητώντας θέματα της καθημερινότητας και αναλύοντας το έργο που υλοποίησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία.

Στο τέλος του ταξιδιού του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Εδώ από το δυτικότερο νησί των Κυκλάδων, την Κέα, νιώθω την ικανοποίηση πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κοιτά στα μάτια τους κατοίκους του νησιού. Γιατί το έργο που πραγματοποιήθηκε αυτή την τετραετία ήταν μεγάλο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νησιώτης και ο ίδιος, έσκυψε πάνω σε κάθε νησί, με ζήλο και με ιδιαίτερη φροντίδα. Και αυτό αποτυπώνεται έμπρακτα! Θα συνεχίσουμε και τα επόμενα τέσσερα χρόνια να δουλεύουμε #mazi με την τοπική κοινωνία, για την συνεχή αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών!»