Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού υποδέχτηκαν χθες οι Τηνιακές και οι Τηνιακοί τον δικό τους Φίλιππο Φόρτωμα, στέλνοντας ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου. Όπως ανέφερε και ο κ. Φόρτωμας στη διάρκεια της ομιλίας του, ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό να στέκεται μπροστά σε ένα κοινό, με το οποίο τον συνδέει βαθιά και πολυετής προσωπική σχέση.

Τον υπ. Βουλευτή προλόγισαν με ιδιαίτερη θέρμη ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, η Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τήνου Αργύρης Δεσύπρης, με τον τελευταίο να ανοίγει τη συγκέντρωση τονίζοντας τη σημασία της εκλογής Τηνιακού εκπροσώπου στη Βουλή και την καθοριστική συμβολή του στη δρομολόγηση έργων για τον τόπο. Πιο συγκεκριμένα, στις εισαγωγικές τους τοποθετήσεις και οι τρείς, αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Φίλιππος Φόρτωμας με την Τήνο και τους ίδιους, σε όλα όσα έχει προσφέρει για το νησί και τους Τηνιακούς με τις παρεμβάσεις του στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας και εξήγησαν πόσο σπουδαίο είναι για την Τήνο να έχει έναν δικό της βουλευτή με το ήθος και την εργατικότητα του Φίλιππου Φόρτωμα.

Ο κ. Φόρτωμας ανεβαίνοντας στο βήμα, δήλωσε συγκινημένος που στον τόπο καταγωγής του βλέπει φίλους παλιούς και αγαπημένους και ευχαρίστησε όλους τους συντοπίτες του για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας την ομιλία του, ως απολογισμό αναφέρθηκε αναλυτικά στα εμβληματικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί και τόνισε το ειδικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τήνο.

Ακολούθως, ο κ. Φόρτωμας μίλησε για τη δική του παρουσία και τον συνεχή αγώνα που κάνει από την αρχή της θητείας του για την Τήνο και τους Τηνιακούς, ζητώντας ν’ ανανεώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν συνάψει ΜΑΖΙ όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας ανέφερε:

«Ξέρετε ποιος είμαι. Έχετε δει την τελευταία τετραετία τη δράση μου για να πάμε όλοι μαζί την Τήνο μας μπροστά. Με σχέδιο, με στρατηγική, με όραμα, με καθημερινή δουλειά και με συνεχή λογοδοσία προς εσάς για να μπορώ να γίνομαι ακόμα καλύτερος.

Με υπομονή και επιμονή. Με πίστη στις αξίες μας. Αυτή είναι η συμφωνία που έχουμε συνάψει με τη καθεμία και τον καθένα από εσάς προσωπικά. Και αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και αντιπροσώπευσης επιδιώκω να ανανεώσουμε. ΜΑΖΙ, συνεχίζοντας για την Τήνο μας!»


Μεταξύ των παρευρισκομένων, τίμησαν με την παρουσία τους τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Πέτρος Μαρκουϊζος, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μαρκουϊζος, Νικολέττα Τριανταφύλλου και Ζαχαρίας Γιαννισόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμμανουήλ Λούβαρης, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Επιχείρησης Τήνου Ευάγγελος Περιάλης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του νησιού. Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου Γεώργιος Βασιλάκης, ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελίστριας Δημήτριος Λούβαρης και τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Τήνου.