Την υποψηφιότητα της Χριστίνας Τζιώτη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα».

Η κα Τζιώτη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφια στον συνδυασμό του Κώστα Μπιζά  «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», επιθυμώ μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να εργαστώ συλλογικά για τον τόπο μου».

Βιογραφικό

-Η Χριστίνα Τζιώτη του Οδυσσέα γεννήθηκε το 1981  στην Αθήνα είναι  ιδιωτική υπάλληλος, έγγαμη με δύο παιδιά τον Οδυσσέα και τον Κωνσταντίνο.

- Η καταγωγή και η αγάπη της για τις Λεύκες Πάρου ήταν το βασικό της  κίνητρο να έρθει να ζήσει μόνιμα με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου και συγκεκριμένα στις Λεύκες τα τελευταία πέντε χρόνια .

- Πιστεύοντας στις εθελοντικές δράσεις πολιτισμού, δεν άργησε να συμμετέχει ενεργά στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ στις Λεύκες, αλλά και στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λευκών Κώστου. Αξιοποιώντας μάλιστα τον  διπλό αυτό  ρόλο, αποτέλεσε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου και 2ου Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου «Λευκές Αναγνώσεις» στις Λεύκες Πάρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Κύκλου παιδικού βιβλίου ibby, στο οποίο παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και ενήλικες, πήραν μέρος σε πολλά δημιουργικά και βιωματικά εργαστήρια με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.