Νέο καβγά στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ Παύλου Πολάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, προκάλεσε το βίντεο που δημοσίευσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης από τη Μακρόνησο, που συνοδεύτηκε από έντονες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα στελεχών.

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του, διαφώνησε πλήρως με την κριτική που άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας ότι η «συγγνώμη» που ζήτησε «εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» δεν τον εκφράζει.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης σχολίασε τόσο την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη, όσο και τα όσα ανέφερε στο σποτ. «Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!», υποστήριξε. Ως υστερόγραφο, παρέπεμψε σε μία ανάρτηση με την οποία συμφωνεί και στην οποία αναφέρεται ότι μακάρι «όχι μόνο ο Κασσελάκης, αλλά ΟΛΟΙ να πήγαιναν στη Μακρόνησο για να τιμήσουν τους αγώνες και το αίμα του λαού μας», συμπεριλαμβάνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη «ακόμα και τον Βελόπουλο».

«Συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα όσα είπε νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, όπου υποστήριξε ότι ήταν «μεγάλο λάθος το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο. Δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και επίσης υποψήφιος για την ηγεσία ζήτησε «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ», λόγω και της έντασης των αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος.