Η περιοδεία του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππου Φόρτωμα συνεχίστηκε με την επίσκεψή του στην Πάρο και την Αντίπαρο, δύο νησιά που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ενισχύσει σημαντικά, μέσα από προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Αρχικά, ο κ. Φόρτωμας, επισκέφθηκε την Αντίπαρο στις 7 Μαΐου και παρευρέθηκε στον Εσπερινό για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Σπηλιώτη στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στο φημισμένο Σπήλαιο του νησιού, παρουσία πλήθους κόσμου. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τάσο Φαρούπο και ενημερώθηκε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Την επόμενη ημέρα, ο υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε την Πάρο και παρευρέθηκε στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Δρυό. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο της Πάρου Μάρκο Κωβαίο και με τον Έπαρχο Κωνσταντίνο Μπιζά, στις οποίες συζητήθηκαν όλα τα θέματα αρμοδιότητάς τους και ενημερώθηκε για τα υπό εξέλιξη και προγραμματισμένα έργα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πάρου και συναντήθηκε με την Πρόεδρό του, Μαρία Κουτσονικολή. Ένα Κέντρο Υγείας που με τις συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας, της 2ης ΔΥΠΕ και της Διοίκησής του, αναβαθμίστηκε τα τελευταία χρόνια, ώστε να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.

Κατά την τελευταία ημέρα της τριήμερης επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, επισκέφθηκε πρώτα το γραφικό χωριό Κώστος, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο, κ. Ειρήνη Ρούσσου στο γραφείο της Κοινότητας και στη συνέχεια συναντήθηκε στην πλατεία του χωριού με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας, η Νάουσα, όπου επισκέφθηκε το γραφείο της Κοινότητας και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Παντελή Μπαφίτη, και στη συνέχεια συναντήθηκε με αρκετούς φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξει ενδελεχώς την προσφορά και τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Το απόγευμα της τελευταίας ημέρας, ο υπ. Βουλευτής πραγματοποίησε επαφές με κατοίκους και επιχειρηματίες, στις οποίες επισημάνθηκε ότι το αποτύπωμα που δημιούργησε και άφησε κατά τη διάρκεια της θητείας της η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τα έργα της, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας.

Μετά το πέρας της περιοδείας του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχουμε σταθεί κοντά στους κατοίκους και στις ανάγκες τόσο της Πάρου, όσο και της Αντιπάρου και τα τέσσερα χρόνια της θητείας μας. Τα έργα που έχουν εγκριθεί για τα δύο νησιά, αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη στήριξη στους δύο δήμους καθώς και τον σεβασμό στους κατοίκους και στην τοπική κοινωνία! #mazi θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και την επόμενη τετραετία!»