Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσγειώθηκε πριν από λίγες ημέρες το ιδιωτικό αεροσκάφος του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Στο πολυτελές τζετ επέβαιναν ο κορυφαίος Αμερικανός σκηνοθέτης με τη σύζυγό του, Κέιτ Καπσόου, καθώς και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, σύμφωνα με το iefimerida.

Ο Σπίλμπεργκ και οι πιλότοι του ελικοπτέρου 

Τα δύο ζευγάρια ήρθαν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες πέρασαν αθόρυβα στο σπίτι του ζεύγους Χανκς, στην Αντίπαρο.

Το τζετ του Αμερικανού σκηνοθέτη μαζί με το ελικόπτερο μεταφοράς VIP στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Από το αεροδρόμιο του Νησιού των Ανέμων, προς την Αντίπαρο, οι αστέρες του Χόλιγουντ μετακινήθηκαν με ελικόπτερο. Επίσης, όταν ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους, τους παρέλαβε ελικόπτερο μεταφοράς VIP της superior air και τους μετέφερε στο ελικοδρόμιο της εταιρείας, στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Από εκεί έφθασαν οδικώς στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου επιβιβάστηκαν ξανά στο ιδιωτικό τζετ του Στίβεν Σπίλμπεργκ με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Τομ Χανκς με τον CEO της superior air Ηλία Σοφιανό ( δεξιά) και τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου στο Καλό Λιβάδι


H εταιρεία μετακινεί συχνά VIP προσωπικότητες και στην πολιτική της είναι να προσφέρει ως δώρο ελληνικά προϊόντα στους διάσημους επισκέπτες.

Στα ζεύγη Σπίλμπεργκ και Χανκς προσφέρθηκαν ελληνικά κρασιά και σύκα Εύβοιας, που τους ενθουσίασαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα απλοί και ευγενικοί με όσους συνάντησαν, ενώ δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν και με τους πιλότους του ελικοπτέρου που τους μετέφερε.

Τα δώρα που προσφέρθηκαν στους υψηλούς επισκέπτες

Πηγή: iefimerida.gr