Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η είδηση ότι η 60χρονη κυρία Ροδούλα, η οποία πάσχει από τετραπληγία, ζητάει συντροφιά. Πρόσφατα ,μάλιστα, «έχασε» τον γιό της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η ίδια, παρότι είναι καθηλωμένη σε ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο,  φαίνεται ότι μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί σε κάποια βασικά θέματα της καθημερινότητάς της.

Αυτό που ζητάει είναι βοήθεια στο συμμάζεμά του σπιτιού και στο μαγείρεμα, που εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να τα κάνει. Πάνω από όλα ,όμως, ζητάει παρέα, ώστε να περνάει ευχάριστα την ώρα της. Προσφέρει ευέλικτο ωράριο και φυσικά μισθό, καταβαλόμενος χωρίς καθυστέρηση.

Τονίζεται ότι το μικρό μονόχωρο σπίτι της, βρίσκεται στην περιοχή «Καλάμι» της Πάρου και ως εκ τούτου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει όχημα.

Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα αυτής γυναίκας πιο εύκολη και πιο χαρούμενη.

Είναι υποχρέωση όλων μας.

ΥΓ: Ως Paros24, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τα αιτήματά της  στον Δήμο Πάρου, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (Δ.Ε.Π.Α.Π.), η οποία έχει (μεταξύ άλλων) αρμοδιότητα την κοινωνική πρόνοια των δημοτών.

Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού 6945407255 κύρια Ροδούλα

Πηγή:cyclades 24