Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΟΥ, πριν από ενάμιση μήνα, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την «Αλληλεγγύη για Όλους» συμμετέχοντας στην Καμπάνια αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, ο οποίος άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς πολλούς περισσότερους τραυματίες και χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άστεγους.

Η ανταπόκριση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και της κοινωνίας της Σύρου ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί αρκετό υλικό,  που κατευθύνθηκε στην «Αλληλεγγύη για όλους».

Το μήνυμα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.,  μέσα από τις δράσεις αλληλεγγύης είναι ότι «όλοι μαζί μπορούμε» να διαμορφώσουμε μια αλληλέγγυα κοινωνία. Αυτό θα επιτευχθεί με τη ενεργοποίηση των πολιτών για μια κοινωνία ισότητας, χωρίς διακρίσεις και με Δικαιοσύνη Παντού.

Η ανάγκη για αλληλεγγύη, τις ημέρες του Πάσχα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σύρου, συνεχίζοντας τη συμπαράστασή της σε όσους έχουν ανάγκη, απευθύνθηκε στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Σύρο για τη στήριξη της Χριστίνας Χαλαβαζή στον αγώνα της για ανεξάρτητη και αξιοπρεπή διαβίωση.

Η αλληλεγγύη είναι η ποιότητα της κοινωνίας μας.