Στον Παναθηναϊκό δεδομένα ψάχνουν για ένα 6άρι, έναν παίκτη που θα δώσει εξτρά ποιότητα και βάθος στη θέση που ως ώρας καλύπτεται από τον Ρούμπεν Πέρεθ και… προσεχώς από τον Κάρλος Ζέκα.

Πέρα από τα ονόματα που σίγουρα υπάρχουν στην πράσινη λίστα, έρχεται να προστεθεί στα υπόψιν του Γιάννη Παπαδημητρίου ένα όνομα έκπληξη! Πρόκειται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και προτάθηκε ο ίδιος στον Παναθηναϊκό αλλά και στη Φενέρμπαχτσε όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει πολύ την ιστορία του Μίκαελ Εσιέν ο οποίος μετά από μια πολύ μεγάλη καριέρα, ήρθε στον Παναθηναϊκό σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι ο Μπακαγιόκο (στα 33 του) χωρίς να κάνει αίσθηση.

Ο Μπακαγιόκο είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχουν δαπανηθεί ως τώρα 61 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος να τα έχει δώσει η Τσέλσι όταν τον πήρε από τη Μονακό έναντι 40 εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος κόφτης ωστόσο μετά από μια γεμάτη πρώτη σεζόν στην Premier League (2017-2018), δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μίλαν, Μονακό, Νάπολι και  την τελευταία διετία πάλι στη Μίλάν όπου δεν είχε σημαντικό ρόλο μετρώντας μόλις 21 εμφανίσεις.

Πλέον, ως ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνοντας να βρει μια ομάδα όπου θα καθιερωθεί ως βασικός και θα ξαναβρεί τον εαυτό του αγωνιστικά, αφού μετά την επιεικώς μέτρια τελευταία διετία, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν πέσει πολύ, ενώ χαρακτηριστικά το transfermarkt τον αποτιμά μόλις στα 2.5 εκατ. ευρώ!