Το είδαμε και αυτό! Ανήλικος γρονθοκόπησε ηλικιωμένη και ανάπηρη συμπατριώτισσά μας.

Το συμβάν προβλήθηκε από ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας όπως και το περσινό με άντρα που είχε φωτογραφηθεί γυμνός να πλένετε στην βρύση του κοιμητηρίου της Παροικίας.

Ζητιανιά, κλοπές, παρενόχληση κατοίκων, επισκεπτών και επιχειρηματιών, κατάληψη και ζημιές δημοτικών παρκινγκ και αύλειων χώρων των σχολείων μας, καθημερινά όλη την τουριστική περίοδο για 3η συνεχή χρονιά.

Το παρκινγκ στις «Φυστικιές» έχει μετατραπεί σε παράνομη κατασκήνωση με τα φυσικά της επακόλουθα και το κοιμητήριο της Παροικίας λόγω της ύπαρξης ύδρευσης χρησιμοποιείται από τους παράνομους κατασκηνωτές ως εγκατάσταση δημόσιας υγιεινής.

Οι δημόσιοι χώροι και τα δημοτικά παρκινγκ δεν μπορεί να καταλήγουν άβατα για τους πολίτες και εστίες ρύπανσης και εγκληματικότητας.

Οι αντοχές της κοινωνίας και ειδικά των κατοίκων και των επιχειρήσεων της περιοχής που γειτνιάζει στο εν λόγω δημοτικό παρκινγκ έχουν εξαντληθεί.

Και αντί φέτος να παρθούν εγκαίρως μέτρα αποτροπής των απαράδεκτων αυτών φαινομένων, αφέθηκε και πάλι η κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου, προκαλώντας την τοπική κοινωνία και δυσφημίζοντας το νησί μας.

Καλούμε το Δήμαρχο και τις Αστυνομικές Αρχές, έστω και τώρα να πάρουν μέτρα περιορισμού αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

Απαιτείται άμεσα καθαρισμός και φύλαξη στο παρκινγκ στις «Φυστικιές» και περιφρούρηση κάθε άλλου δημόσιου χώρου από παράνομους κατασκηνωτές

και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε να περάσει το μήνυμα ότι η Πάρος δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Διαφορετικά θα ζήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις όπως αυτές που έχουν συμβεί και συμβαίνουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.