Αγαπητές υποψήφιες και αγαπητοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων,

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή σας, και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με αισιοδοξία και νηφαλιότητα να δώσετε αυτήν τη μάχη, όπως αντιμετωπίσατε εξάλλου με επιμονή, υπομονή και ψυχραιμία και όλες τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που προηγήθηκαν. Ειδικά φέτος κι έπειτα από τα δύο δύσκολα χρόνια που περάσαμε εξαιτίας  της πρωτόγνωρης κατάσταση που δημιούργησε ο κορωνοϊός, γνωρίζουμε όλοι τον δύσκολο αγώνα σας, και για τον λόγο αυτό, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Τα όνειρα πάντα πραγματοποιούνται, αρκεί οι καρδιές μας να έχουν την πίστη να τα υπηρετήσουν. Να συνεχίζετε να παλεύετε για αυτά, να μάχεστε και να διεκδικείτε πάντα με το κεφάλι ψηλά! ‘Έχετε κατά νου ωστόσο ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι «εξετάσεις ζωής» και ότι κανενός το μέλλον δεν κρίθηκε μόνο από την επίδοσή του σε αυτές. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας, να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας οι οποίοι παρά τις αντιξοόητες, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα. Καλή σας Επιτυχία! Οι σκέψεις μας μαζί σας!

Μάρκος Ι. Κωβαίος Δήμαρχος Πάρου