Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου οικονομικού site radar.gr , γνωστός επιχειρηματίας αποκτά το ξενοδοχείο "Πόρτο Πάρος" στη Νάουσα και την έκταση του κάμπινγκ στην παραλία Μαρτσέλο της Παροικιάς!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Παπαλέκα.

Ο Γιάννης Παπαλέκας, είναι γνωστός στους διεθνείς κύκλους ως ‘’βασιλιάς του real estate της Ρουμανίας’’, καθώς δραστηριοποιείται χρόνια στη Βαλκανική χώρα, όντας ο no 1 παίχτης της αγοράς ακινήτων.

Στην Ελλάδα έχει το παρατσούκλι Mr Nammos  λόγω του διάσημου beach bar restaurant της Μυκόνου, οι εγκαταστάσεις  του οποίου του ανήκουν !

Ο Κορίνθιος  εμπλέκεται ενεργά σε πλήθος real estate projects στη Μύκονο, στα Αστέρια Γλυφάδας και αλλού σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες τόσο με την Prodea, όσο και με την Grivalia!

Έγκυρες πληροφορίες  κάνουν λόγο για δυο κινήσεις του επιχειρηματία Παπαλέκα οι οποίες αφορούν:

Πρώτον, συμφωνία διαχείρισης ή και απόκτησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Paros, στον κόλπο της Νάουσας στην περιοχή ανάμεσα στις Κολυμπήθρες και το Μοναστήρι!

Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα που κάποτε μεσουρανούσε, πάνω στη θάλασσα, με κεντρικό κτήριο και μπανγκαλόου, νεροτσουλήθρες, δική του παραλία και άδεια για μαρίνα σκαφών αναψυχής!

Δεύτερον, συμφωνία διαχείρισης της έκτασης πάνω στη θάλασσα όπου την ώρα τούτη βρίσκεται το περίφημο κάμπινγκ στον κόλπο της παραλίας του Μαρτσέλο. Το εν λόγω ακίνητο, θεωρείται κατάλληλο για ξενοδοχειακή εγκατάσταση και beach bar.