Την υποψηφιότητα της Ελισάβετ Κοκελίδου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Κοκελίδου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά, να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφια με τον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" γιατί η προσωπικότητα του υποψήφιου Δημάρχου μου εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια και γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα η Πάρος να κάνει το μεγάλο βήμα για μια αλλαγή ικανή να αντιμετωπίσει την κατάσταση στο νησί που διολισθαίνει διαρκώς.

Η μεγάλη μου αγάπη για την Πάρο, τον τόπο όπου εγκαταστάθηκα και ρίζωσα με οδήγησε στο να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου και να συνδράμω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Είναι τιμή μεγάλη για εμένα να συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια και να συνεργαστώ με ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με ένα κοινό στόχο: Μια Πάρο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της και να αγκαλιάζει τους ανθρώπους της, ιδιαιτέρως τους νέους.

Με Ευθύνη και Ενότητα συστρατευόμαστε όλοι για το νησί μας!».

Βιογραφικό

Η Ελισάβετ Κοκελίδου γεννήθηκε στην Τασκένδη από Έλληνες του Πόντου. Μετά το πέρας των σπουδών της στην οδοντιατρική εγκαταστάθηκε αρχικά στη Θεσσαλονίκη και μετά τον διορισμό της ως οδοντογιατρού στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, οριστικά στην Πάρο όπου έκανε τη δική της οικογένεια και μεγάλωσε μαζί με τον σύζυγό της τα δύο τους αγόρια.

Υπηρέτησε για 33 χρόνια στο Κ.Υ. ΠΑΡΟΥ και τα τελευταία επτά χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή της (2021) ήταν Διευθύντρια του Κ.Υ. Πάρου.

Άνθρωπος της προσφοράς, όχι μόνο λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω ιδιοσυγκρασίας έδινε και δίνει τη βοήθειά της απλόχερα κάθε φορά που έβλεπε  και βλέπει να υπάρχει ανάγκη, στον διπλανό, σε κάθε συνάνθρωπό της.