Σήμερα το βράδυ στις 21:45 στο θέατρο Αρχίλοχου – Αι Γιάννη Δέτη, η μία και μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα δώσει τη συναυλία του καλοκαιριού, με τίτλο «Και Μείναμε Άνθρωποι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές της σπουδαίας εκδήλωσης αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή, οπότε η πρόωρη άφιξη στο θέατρο του Αϊ-Γιάννη είναι η ενδεδειγμένη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ορισμένα εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα τόσο στην είσοδο του θεάτρου (μόνο μετρητά) όσο και στα υπόλοιπα σημεία (προ)πώλησης.  

Λίγα Λόγια για τη συναυλία    

Οι συναυλίες της ‘Αλκηστης Πρωτοψάλτη είναι πάντα ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!

Έτσι και φέτος , «μοναδική» καλλιτέχνης με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που την διακρίνει θα μας απογειώσει με ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο!

Η δημιουργική της ανησυχία μας υπόσχεται όπως πάντα κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της Ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το τόσο πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα που μας ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της είναι εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια ΝΙΚΗΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΦΩΣ, και ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. γιατί όπως λέει και η ίδια:
«θέλουμε να πιάσουμε την ζωή μας από εκεί που την αφήσαμε, θέλουμε να τραγουδίσουμε, να ξεχαστούμε, να αναπολήσουμε, να ονειρευτούμε…»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ πιάνο, ενορχηστρώσεις
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΤΖΙΑΛΑΣ κιθάρες
ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ μπάσσο
TAKHΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ drums/κρουστά
ΣΟΦΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ τσέλο

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ηχοληψία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΙΟΣ φωτισμοί

ΤΩΝΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ-ΖΑΜΒΑΚΕΛΛΗ οργάνωση παραγωγής

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: TICKET SERVICES

ONLINE: ticketservices.gr

ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: 210 7234567

ΝAΟΥΣΑ: ΤΑΝΤΑΝΗΣ, Τ. 22840 51261

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (μόνο με μετρητά)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 20,00 €