Ο Πάνος Σουρούνης και ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης έρχονται στο νησί και στο bar του Deck Bar Restaurant | Art Place την Πέμπτη 8/6 για να προσφέρουν ατόφιο, εναλλακτικό, νησιωτικό, disco-γλέντι με αθάνατες παραδοσιακές old school επιτυχίες. Όποιος/όποια κατάλαβε ας έρθει. Όποιος οποία δεν κατάλαβε ας έρθει για να μάθει…
Μουσική Επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής

Πέμπτη, 08 Ιουνίου | 22.00 | DECK BAR – RESTAURANT | ART PLACE, ΝΑΟΥΣΑ | ΠΑΡΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΛ: ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: +30 6986515817
BIO

Λάμπης Κουντουρόγιαννης

Σπούδασε μουσική θεωρία και ηλεκτρική κιθάρα στο Ωδείο Μουσικής Πράξης παράλληλα με τις σπουδές του στα ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα τεχνολογίας γραφικών τεχνών.

Από το 2006 μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί σε ηχογραφήσεις δίσκων αλλά και σε συναυλίες με πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου, οι Imam Baildi, ο Γιάννης Χαρούλης κ.α. Είναι ιδρυτικό μέλος των Modrec, των Spectralfire, των Insect Radio και των Wedding Singers.

Τα τελευταία χρόνια μας κρατά συντροφιά σαν μουσικός του Κουτιού στην εκπομπή Μουσικό Κουτί στην ΕΡΤ1.

Πάνος Σουρούνης

Ο Πάνος Σουρούνης είναι ραδιοφωνικός/ μουσικός παραγωγός, μουσικός επιμελητής παραστάσεων  και κειμενογράφος. Ξεκίνησε την ραδιοφωνική του καριέρα στο Ελληνικό Εθνικό Ραδιόφωνο.

(2003-2010/Δεύτερο πρόγραμμα και Kosmos 93,6) Δούλεψε εκεί με βασικό στόχο την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών μέσα από τις εκπομπές του. Εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει να κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές σε δυο από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

(2010-2021/Menta 88 και Pepper 96,6). Καθημερινά στον Μέντα 88 (14:00-16:00) και κάθε Σαββατοκύριακο στον Pepper 96,6 (18:00-20:00).

Έχει ήδη εκδώσει δυο καλοκαιρινά άρλεκιν όπως τα έχει βαφτίσει που μιλούν για το καλοκαίρι,τα κορίτσια,το νησί  και το καρπούζι. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως εξερευνητής-διασκεδαστής στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ 1.Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ψαράς.