Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Άνδρο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τα μέλη της Κοινότητας Μπατσίου και επισκέφτηκε καταστήματα του Μπατσίου. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου  και το Λιμενικό Φυλάκειο Άνδρου, όπου συζήτησε με τα στελέχη των σωμάτων τα ζητήματα ασφάλειας του νησιού. Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί καθώς και με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Άνδρου, όπου συζήτησε την εκλογική ετοιμότητα της παράταξης στο δρόμο προς τις καθοριστικές εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τα καταστήματα στη Χώρα και στο Κόρθι και συζήτησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν.

 

Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Τήνο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την Έπαρχο Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη και στη συνέχεια με μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Τήνου. Η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Παναγία της Τήνου και το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας για προσκύνημα. Η υποψήφια βουλευτής περιόδευσε σε δύο χωριά του νησιού, επισκέφτηκε τοπικά καταστήματα και συνομίλησε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους.


 Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σύρο, για να παρευρεθεί στα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου Δωροθέου Β’ και περιόδευσε στο κέντρο της Ερμούπολης, όπου συνομίλησε με πολίτες. Η περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Σίφνο, τη Σέριφο και την Μήλο.