Αντιμέτωπη για πρώτη φορά στην αίθουσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την Έφη Κακαράντζουλα.

Η 36χρονη κατηγορουμένη, ενώ μέχρι σήμερα το πρωί γνωρίζαμε ότι δεν θα παραστεί ούτε σήμερα στη δίκη, τελικά ζήτησε να παραστεί στο δικαστήριο και στις 09:13 βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό. Αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά κατάματα την άτυχη Ιωάννα.

Η ίδια η Έφη Κακαράντζουλα ήταν ψυχρή ενώ δεν έχει καμία αντίδραση κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Η μοναδική φορά που αντέδρασε ήταν όταν ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Ιωάννα, χωρίς ωστόσο να ζητήσει ούτε μια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα ολοκληρώνοντας την κατάθεση της είπε:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε επιτύχει το σκοπό της».

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι, η δράστις μπήκε στα δικαστήρια από την πίσω είσοδο συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και φορώντα